top of page
24dd784d-c7d3-4ea7-80ff-7503c8200f28.jpe

Tekijät

Irene111.png

IRENE

Irene on hiusalalla kymmenen vuotta vaikuttanut monitaituri. Hän rakastaa pehmeitä ja luonnollisia värjäyksiä, tarkkuutta vaativia hiustenleikkauksia, viimeisteltyä parturointia ja kampauksia. Hiusten lisäksi kaikenlainen DIY-meininki on Irenen intohimo.

Mieluisimpia töitä Irenelle ovat sellaiset, jotka kestävät hyvin aikaa.

Lyyra.png

LYYRA

Lyyra on yhdeksän vuotta alalla vaikuttanut intohimoinen asiakaspalvelija. Hänen vahvaa osaamista ovat maanläheiset värjäykset, luonnolliset vaaleat ja rouheat viimeistelyt. Hiusten ja asiakkaiden kanssa työskennellessä Lyyra on unelma-ammatissaan.

WhatsApp Image 2020-12-16 at 09.19.48.jp

IDa
Äitiyslomalla 10.6.2023 alkaen

Ida on työskennellyt hiusten parissa reilut viisi vuotta. Hänen suosikkitöihinsä lukeutuu kaikenlaiset raidoittelut, ”lived-in-lookit” sekä suuremmat muutokset. Kampaamossa työskentelyn lisäksi Ida luo hiuksiin liittyvää sisältöä, kuten tutorial-videoita instagram-tililleen.

Anskuuu_Työhuone.png

Anni-Maria

Anni-Maria on valmistunut kahdeksan vuotta sitten ja ehtinyt työskennellä sen jälkeen mm. Espanjassa. Anni-Maria rakastaa työssään luovuutta ja sitä, että saa päivästä toiseen ilahduttaa asiakkaitaan. Hän nauttii pehmeistä värjäyksistä, tekniikkaa vaativista leikkauksista ja on fiiliksissä kun pääsee toteuttamaan asiakkaille jotain uutta. 

tyohuone-krisse-vaalea-2400x2400px-01.jpg

JENNI

Jenni aloittaa uusimpana lisäyksenä 29.9.2023 ja tekee aluksi osa-aikaisena Työhuoneen tiimissä. Jenni on puhelias ja nauravainen alalla kuusi vuotta vaikuttanut vaaleiden hiusten spesialisti.

 

 

tyohuone-krisse-vaalea-2400x2400px-01.jp

Meikkaajat

Työhuoneella on myös meikkauspiste, jossa toimii keikkaluontoisesti/pyydettäessä myös meikkaajamme Venla Varjokivi ja Anniina Ääri.

Kysy lisää meiltä tai suoraan meikkaajien instragram sivuilta!

@venlavarjokivi           @makeupaari

bottom of page