top of page
24dd784d-c7d3-4ea7-80ff-7503c8200f28.jpe

Tekijät

Lyyra.png

LYYRA

Lyyra on kahdeksan vuotta alalla vaikuttanut intohimoinen asiakaspalvelija. Hänen vahvaa osaamista ovat maanläheiset värjäykset, mutta hän on omimmillaan myös haastavien projektien parissa. Hiusten ja asiakkaiden kanssa työskennellessä Lyyra on unelma-ammatissaan.

Nenna_työhuone.png

Nenna

Nenna on Työhuoneen tuorein jäsen suoraan pohjoisesta. Hän on työskennellyt alalla neljä vuotta ja hänen suosikkitöitänsä ovat erilaiset vaalennustyöt sekä monipuoliset tekniset leikkaukset. Nenna on esteetikko, joka rakastaa tyylejä ja haluaakin, että ihmiset voisivat pukeutua myös upeisiin hiustyyleihinsä.

WhatsApp Image 2020-12-16 at 09.19.48.jp

IDa

Ida on työskennellyt hiusten parissa neljä vuotta. Hänen suosikkitöihinsä lukeutuu kaikenlaiset raidoittelut, ”lived-in-lookit” sekä suuremmat muutokset. Kampaamossa työskentelyn lisäksi Ida luo hiuksiin liittyvää sisältöä, kuten tutorial-videoita instagram-tililleen.

Anskuuu_Työhuone.png

Anni-Maria

Anni-Maria on valmistunut kuusi vuotta sitten ja ehtinyt työskennellä sen jälkeen mm. Espanjassa. Anni-Maria rakastaa työssään luovuutta ja sitä, että saa päivästä toiseen ilahduttaa asiakkaitaan. Hän nauttii pehmeistä värjäyksistä, tekniikkaa vaativista leikkauksista ja on fiiliksissä kun pääsee toteuttamaan asiakkaille jotain uutta. 

Irene111.png

IRENE

Irene on hiusalalla yhdeksän vuotta vaikuttanut monitaituri. Hän rakastaa pehmeitä ja luonnollisia värjäyksiä, tarkkuutta vaativia hiustenleikkauksia, viimeisteltyä parturointia ja rouheita kampauksia. Hiusten lisäksi kaikenlainen DIY-meininki on Irenen intohimo.

tyohuone-krisse-vaalea-2400x2400px-01.jp

Meikkaajat

Työhuoneella on myös meikkauspiste, jossa toimii keikkaluontoisesti/pyydettäessä myös meikkaajamme Venla Varjokivi ja Anniina Ääri.

Kysy lisää meiltä tai suoraan meikkaajien instragram sivuilta!

@venlavarjokivi           @makeupaari

bottom of page